מנדפים, שירות ניקוי ותחזוקה.
מנדף לקוח מהמילה "נידוף" הוא הגורם למעשה לתהליך האידוי
בו הנוזלים מתנדפים והופכים לגז. המנדף מיועד לסילוק אדי השמן,
ריחות הבישול והעשן שמאפיינים את המטבח התעשייתי.
במנדף עצמו קיימים מסנני שמן הקולטים את האדים השומניים
תפקידם למנוע מעבר שומנים ולכלוך לתעלות ועד לסתימת המפוח.
המסננים העשויים מנירוסטה ביכולתם למנוע מעבר אש לארובה
ולמנוע שרפה בבניין,
המסנן נקרא "מסנן עוצר להבות" והוא בעל תקן UL.
מנדף אינדוקטיבי בהזמנה
קיימים מספר סוגי מנדפים
מנדף למסעדה – מיועד לפנות את אדי השמן והעשן בבתי אוכל.
מנדף כימי למעבדות –מיועד למנוע מעבר של חומרים מסוכנים
בשטח העבודה ומגן גם על הסביבה מפני סכנת פיצוץ.
מנדף ביולוגי – מיועד להפחית את רמת הזיהום במעבדה ומגן
על העובדים מפני חשיפה לחומרים רעילים ומסוכנים.
מנדף למטבח
מנדף מעוצב בהתאמה אישית
ניקוי מנדפים וארובות לפי תקן NFPA 9
ניקוי מנדפים הוא אלמנט חשוב שיש לקחת בחשבון,
שכן יש לבצע את ניקוי המנדף לעיתים קרובות
אחרת היעילות של קליטת הריחות תרד, יתרה מזאת,
שומן ולכלוך המצטברים בדפנות המנדף יכולים להוות
סכנה של ממש, מאחר ואלו יכולים להתלקח ולגרום לדליקה
במקרה הרע, או פשוט להיפרד מהמנדף והארובה ולנזול מטה
על גבי הכיריים, רשת הגריל והפחמים חשוב מאוד לנקות
את המנדפים ואת תעלות האוורור באופן שוטף.
חברת המאוורר מייצרת מתקינה ומבצעת ניקוי מנדפים.
חייגו אלינו והזמינו את השירות הדרוש לכם.
תחזוקה
יש לדאוג לגישה נוחה לניקוי תעלות האוורור,
בעת ההתקנה יש להכין פתחי ניקוי על המפוח
ועל התעלות לטיפול שוטף. במסעדות ובתי אוכל
ארובות שמצטברות בהן כמויות של שמן ופיח בדפנות
התעלה הופכות למלכודות אש לכן חובה לנקות את
הארובות משומנים לפחות פעם בשנה.
שירות וטיפול
רוצים לברר לגבי ניקוי המנדפים והארובות שלכם,
רוצים לשמוע על שירות "תחזוקת מערכות סינון",
טרם ביצעתם ניקוי ארובות צריכים להחליף מסנן
ולא יודעים איך ?
חברת המאוורר סופר-ונט מספקת צוותי תחזוקה
מקצועיים המגיעים לכל חלקי הארץ ונותנים את השרות
במהירות וביעילות העבודות מתבצעות בגובה ודורשות
מיומנות רבה. אנו עובדים לפי התקנים המחמירים ביותר
NFPA 96 ע"פ המשרד לאיכות הסביבה וכיבוי אש.
זכרו: ניקוי ארובות, החלפת מסננים וניקוי תעלות שומרות
על אורך החיים של המפוח ועל עוצמת היניקה וחוסכות
הוצאות מיותרות בעתיד. בגמר השרות החברה מעבירה
אישור תקינות המנדפים והארובות לרשויות כיבוי אש
ולמשרד לאיכות הסביבה.
בתעשיות המזון ובמעבדות כימיות כאשר צורת המנדף ומידותיו צריכות להיות בהתאם לצורכי העסק ומבנה
מנדף מצחייה (צרפתי)